Een luxejaar voor de lifestylemagazines van Roularta Media

FacebookTwitterLinkedIn

In 2017 staat luxe centraal bij de lifestylebladen van Roularta Media. Dit jaar verschijnen er maar liefst negen edities van Weekend Black, de luxe-uitgaves van Knack Weekend en Le Vif Weekend.

Black Winter wordt vervangen door Black Luxe. Daardoor zullen er dit jaar twee Weekend Black nummers volledig gewijd zijn aan het thema luxe (22/3 en 25/10). Daarnaast brengen Knack Weekend en Le Vif Weekend voor het eerst een Weekend Black Food editie uit op 13 september.

De luxueuze Black uitgaves zijn echte collectors’ items: ze zijn dikker van formaat, worden gedrukt op mat papier en bevatten een mix van korte actuele berichten, interessante reportages en boeiende portretten.

Niet alleen de Black edities focussen op luxe, ook Trends Style brengt dit jaar twee luxenummers uit: de Luxe Edition op 27 april en Icons of Luxury op 9 november. Bovendien zullen alle nummers van dit magazine met rechte rug verschijnen dit jaar.

Ook Nest krijgt een restyling en biedt een mooi programma aan in 2017 met andere accenten en een innovatieve positionering. De vier woonedities (3/3, 5/5, 22/9 en 17/11) verschijnen op groot formaat (225×285 mm), waardoor advertenties meer tot hun recht komen en lezers kunnen genieten van een hoger leescomfort.