Lufthansa wijst wereldwijd creatief budget toe aan Serviceplan

FacebookTwitterLinkedIn

Lufthansa heeft haar creatieve budget opnieuw toegewezen. Serviceplan won de aanbesteding en wordt verantwoordelijk voor de wereldwijde marketingcommunicatie van het merk Lufthansa. Lufthansa werkte eerder samen met Accenture Song (voorheen Kolle Rebbe). De samenwerking met Serviceplan begint in januari 2024 en zal in eerste instantie over vijf jaar lopen.

Lufthansa is een van Duitslands sterkste merken met wereldwijde aantrekkingskracht. Ik kijk ernaar uit om samen met Serviceplan de marketingcommunicatie opnieuw vorm te geven. Het Serviceplan-team heeft in de pitch bewezen dat ze het merk Lufthansa, de designmogelijkheden en onze behoeften begrijpen. Ik ben ervan overtuigd dat we de juiste partner hebben gevonden voor het creatieve ontwerp van Lufthansa’s toekomstige marketing“, voegt Michelle Mynhardt, Hoofd Marketing Communicatie, toe.

Florian Haller, CEO van de Serviceplan Groep, reageert opgetogen: “Het feit dat we Lufthansa hebben kunnen overtuigen met ons geïntegreerde House of Communication-concept maakt me ongelooflijk trots. Als internationaal gepositioneerd team kijken we er nu al naar uit om de communicatie van het iconische Best Brand Lufthansa verder te ontwikkelen op wereldschaal.”