Lijncom versterkt haar aanwezigheid rond de Brusselse Ring met de nieuwe trambus

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf oktober kan je als adverteerder je aanwezigheid versterken in Vlaams-Brabant met een campagne op de nieuwe trambus. Dit nieuwe voertuig van De Lijn is een primeur in België en zal een vast traject rond de Brusselse Ring volgen.

De trambus zal belangrijke en drukbezochte locaties bereiken zoals Brussels Airport, Brussels Expo, UZ, VUB Jette en het station van Vilvoorde. Het zijn hoofdzakelijk de dagelijkse pendelaars, studenten en reizigers die kunnen genieten van de voordelen van deze 14 nieuwe voertuigen.

Door zijn uitzonderlijke lengte van 24 meter valt de trambus op in het straatbeeld. Er is ruimte voor 137 passagiers en dankzij het vast traject kan je per kwartier op een trambus stappen.

Managing Director Christine Van den Berghe: “We blijven werken aan ons aanbod en ik ben blij dat we onze klanten vanaf de eerste rit van de trambus de mogelijkheid bieden om extra en gegarandeerd aanwezig te zijn in het hart van Vlaams-Brabant. We hebben speciaal exclusieve formaten voor de trambus ontwikkeld om onze klanten zichtbaar en impactvol te laten zijn in de regio van de Brusselse Ring.”

Meer info op www.lijncom.be.