Lifestylezender OUTtv breidt uit in België

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf vandaag zal OUTtv deel uitmaken van het basispakket bij Proximus.

OUTtv is een Vlaamse lifestylezender voor de gay- en open-minded kijker die sinds 2011 internationaal succesvolle tv-programma’s, award-winning arthousefilms, populaire tv-series en lokale producties in Vlaanderen uitzendt zoals Mister Gay Belgium en de Antwerp Pride.

De zender biedt een breed scala aan programma’s die de diversiteit van haar publiek weerspiegelt: van Eurosong tot RuPaul’s Drag Race, nieuwe tv-series als Veneno, Toy Boy en Drag SOS tot bekroonde films vanuit de veelgeprezen filmcatalogus van Cinemien.

Oprichter en CEO Marc Putman: “Ik ben trots dat we dit jaar ons tienjarig jubileum in België mogen vieren met het toevoegen van OUTtv aan het basispakket van Proximus en alle trouwe klanten van Proximus mogen entertainen en informeren met onze programmering. Want je hoeft niet gay te zijn om naar OUTtv te kijken. De Belgische samenleving heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld als het gaat om de acceptatie en zichtbaarheid van de LGBTQI+-gemeenschap. De aanwezigheid en uitbreiding van onze tv-zender bij Proximus getuigt van die ontwikkeling. Onze levensstijl is nu permanent zichtbaar voor ruim 3 miljoen huishoudens en verankerd in het Belgische medialandschap.”

“We streven er steeds naar om de content die we aanbieden zo aantrekkelijk en divers mogelijk te maken voor onze klanten. Het opnemen van OUTtv in ons basisaanbod sluit hier perfect bij aan”, klinkt het bij Proximus.

OUTtv is bij Proximus in Vlaanderen te zien via het basispakket op kanaal 94 en in Brussel op kanaal 344 . De zender is ook te ontvangen in het basispakket van Telenet op kanaal 52 en bij Orange op kanaal 38.

Reclametarieven en contactgegevens van OUTtv vindt u in onze database.