Lancering Bruce, de eerste classic rock radiozender in Vlaanderen

FacebookTwitterLinkedIn

Radio-ondernemer Michel Vanderfeesten, die al 26 jaar met radio bezig is waarvan 9 jaar beroepshalve, lanceert met Bruce een nieuwe radiostation.

Bruce gaat 24/7 voor 100% classic rock en vult daarmee een leemte in Vlaanderen op. Bruce is een digitaal radiostation dat volledig in the cloud draait en wordt beheerd.

Michel Vanderfeesten“Classic rock radiostations vind je in heel de wereld, maar Vlaanderen bleef achter. Daar wilde ik met mijn team verandering in brengen. Bij Bruce zit je goed voor gekende classic rock hits en ballads. Elk nummer is vakkundig geselecteerd en minstens vijf jaar oud. Hou je van CCR, Pink Floyd, Metallica, maar ook van De Kreuners en Noordkaap, dan zit je goed bij ons. Onze muziekmix is toegankelijk en gericht op een breed publiek. We investeerden stevig in een goede sound, met een uniek jinglepakket en een klank die professioneel werd ingeregeld. Huisstem is Dieter Troubleyn.”

Het is de ambitie van Bruce om op zoveel mogelijk digitale platformen aanwezig te zijn. Ook al kost dat veel geld. “We nodigen iedereen uit om eerst eens naar ons te luisteren via www.bruce-radio.be. Om verder door te groeien, zijn we vandaag ook gestart met onze zoektocht naar “Bruce classic rock helden” die kunnen zorgen voor de verdere uitbouw van Bruce.”

Meer informatie over de advertentiemogelijkheden kan u vinden in onze database.