Krant Boer&Tuinder stopt na 125 jaar en wordt vervangen door wekelijks magazine Boer&Tuinder

FacebookTwitterLinkedIn

Eind dit jaar stopt de krant Boer&Tuinder van Boerenbond in zijn huidige vorm en ook het veertiendaagse vakblad Management&Techniek houdt op te bestaan. Vanaf 3 januari zal het magazine Boer&Tuinder de krant Boer&Tuinder en het magazine Management&Techniek vervangen.

Net als de krant brengt het magazine syndicaal, economisch en sociaal-juridisch nieuws. Elk nummer bevat ook een dossier dat dieper ingaat op een bepaald onderwerp. De leden van Boerenbond krijgen informatie over wat hen aanbelangt en bezighoudt, maar leveren zelf ook informatie vanuit de werking op hun land- of tuinbouwbedrijf.

Boer&Tuinder wordt wekelijks uitgegeven als een magazine van 68 pagina’s, met een gelijmde rug. De frisse lay-out (bekijk hier de digitale dummy) oogt modern en aantrekkelijk, en nodigt uit om gelezen en gedeeld te worden door de leden, de stakeholders en de medewerkers van de overheden.

Enkele onderwerpen krijgen een afzonderlijke bijlage, die onder folie met een bepaalde editie mee verspreid wordt. Agriflanders is meteen al de eerste special bij het eerste nummer. Alle leden krijgen deze special in de bus, samen met Boer&Tuinder van 3 januari.