Koramic versterkt zijn positie in de communicatiesector: All Yours en The Crew Communication gaan samenwerken

FacebookTwitterLinkedIn

Koramic Group versterkte de aandeelhoudersstructuur in The Crew Communication. Het was al de referentie-aandeelhouder van het communicatiebedrijf All Yours en met dit meerderheidsbelang kan de Koramic Group haar positie versterken in de sector van de communicatie.

All Yours en The Crew Communication gaan hierdoor strategisch samenwerken en hun afzonderlijke expertise delen, maar zullen wel zelfstandig blijven opereren. Het doel is groeimogelijkheden te creëren voor zowel hun respectievelijke klanten als voor nieuwe markten en de komende maanden wordt bekeken hoe deze samenwerking verder ontwikkeld kan worden.

All Yours is al 20 jaar expert in strategische marketing en communicatie. Oprichter Kris Verbeeck blijft bestuurder, terwijl Luc Botten op 1 april de leiding nam over het bedrijf. Via de samenwerking met The Crew Communication streeft hij naar een bredere dienstverlening. Luc Botten: “Zo wordt marketing en communicatie steeds meer bepaald vanuit een digitaal en data-perspectief. The Crew Communication, die in deze beide domeinen een grote ervaring heeft, is de ideale partner hiervoor”.

Bij The Crew Communication neemt oprichter Luc de Tillesse de operationele leiding van het bureau alleen over, terwijl zijn partner Jean-Louis Dubrule bestuurder blijft. “Deze toenadering stelt ons in staat om het customer centricity aspect verbonden aan de ROI aanzienlijk te versterken dankzij de tools en ervaring die All Yours ons biedt.