Konverto (Pebble Media) versterkt zijn aanbod met Roularta

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 1 februari 2014 zullen de sites van Roularta deel uitmaken van Konverto, de formule voor campagnes betaald per klik, in het portfolio van Pebble Media.

 

Konverto gebruikt tekstadvertenties met foto onder artikels of op andere nuttige locaties op de website. Ervaring toont aan dat klik- en conversieresultaten systematisch verbeteren dankzij dit advertentieformaat in een kwalitatief netwerk van sterke mediamerken.

 

Koen Van Rhijn, CEO van Pebble Media: “We zijn verheugd met deze samenwerking en hopen in de toekomst met meer partijen de krachten te bundelen. Hiermee zullen we alvast voor onze klanten het aankoopproces van performance vergemakkelijken.”

 

De sterke mediamerken van Roularta zullen de inventaris van Konverto verruimen. De Knack.be – Levif.be website bereikt 3,5 miljoen unieke surfers op maandbasis. Een performance campagne zal ook aanwezig zijn via alle onderliggende brands: Trends.be, Datanews.be, Weekend.be, KW.be, Knackfocus.be, Sportmagazine.be en Ikgabouwen.be.

 

William De Nolf, directeur nieuwe media Roularta Media Group: “We zijn blij om met onze titels aan te sluiten op een netwerk van kwalitatieve content sites. Onze sterke merken zijn een extra garantie voor kwaliteit.”