Knack.be/Levif.be bereikt 1,3 miljoen real users via PC en groeit via mobile

FacebookTwitterLinkedIn

Uit de CIM Internetcijfers voor juli 2015 blijkt dat de nieuwssite Knack.be/Levif.be in totaal bijna 1,3 miljoen real users bereikt via PC. Meer dan één op zeven Belgen ouder dan 18 jaar bezocht deze site tijdens de maand juli via hun PC. Ongeacht het platform blijft de site selectief op mensen met een hoger diploma (PC 145, Phone 153, Tablet 171).

 

Met haar bereik van 1.291.041 PC real users behoudt Knack.be/Levif.be haar toppositie in de ranking van de nieuwssites die door de CIM Internet Survey gemeten worden. Het is de grootste site indien men geen rekening houdt met de populaire sites van Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

 

Op smartphone en tablet noteert het CIM voor Knack.be/Levif.be een mooie groei van respectievelijk 118.320 (smartphone) en 71.660 (tablet) real users bij vergelijking van de bereikcijfers van februari 2015.

 

In de zomermaanden haalde de site voor de eerste keer de kaap van een half miljoen real users via smartphone. Sedert april stijgt het bereik gestaag zowel via smartphone als tablet.