Kathy Van Looy volgt Managing Director Liesbeth Pyck op bij Famous Relations

FacebookTwitterLinkedIn

Kathy Van Looy (foto) wordt de nieuwe Managing Director van het PR-bureau Famous Relations. Begin januari neemt ze er de fakkel over van Liesbeth Pyck, die na 5 jaar kiest voor een nieuwe professionele uitdaging. Samen met Déborah De Klerck en Stephanie Van Bets zal Kathy de koers van Famous Relations en zijn 11 PR-consultants verder uitzetten.

Kathy Van Looy speelde de afgelopen twee jaar een cruciale rol binnen Famous Relations, waar onder haar leiding influencer marketing werd geïnstalleerd. Kathy Van Looy: “Famous Relations heeft in 5 jaar tijd een ijzersterke reputatie opgebouwd wat betreft de integratie van pers- en influencerrelaties, en dat voor zowel corporate als lifestyle klanten.”

Haar loopbaan startte Kathy Van Looy 21 jaar geleden bij het internationale PR-agentschap Porter Novelli, waar ze 14 jaar lang werkte. Nadien maakte ze de overstap naar de reclamewereld en ging ze achtereenvolgens aan de slag bij FamousGrey en Publicis One (Duval Guillaume en Leo Burnett). Na een passage bij Native Nation ging ze in 2017 aan de slag bij Famous Relations.