Julius Minnaar wordt CEO van IPG Mediabrands Benelux

FacebookTwitterLinkedIn

Julius Minnaar (ex-CEO Dentsu Aegis Network Nederland en ex-voorzitter Dentsu Aegis België) is de nieuwe CEO van IPG Mediabrands Benelux. Hij is de opvolger van Diederik Breijer en zal vanaf 1 april zijn nieuwe functie bekleden.

De komst van de nieuwe CEO moet de samenwerking tussen België en Nederland stimuleren en de regio de kans bieden om de inzet van nieuwe data, adtech, martech, creative en consulting oplossingen voor de klanten van de groep te bevorderen.

“Julius stond in 2008 ruim 3 jaar aan het hoofd van UM in Nederland en kent het huis. Zijn toegenomen ervaring in het beheren en bundelen van services en vaardigheden zal ons helpen sneller te werken aan onderwerpen die onze klanten bezighouden”, zegt Sylvie Irzi, CEO van IPG Mediabrands Belgium.

Aan de Belgische organisatie verandert niets, maar de samenwerking moet de uitwerking van ambitieuze projecten versnellen, met name de lancering van de nieuwe structuur Kinesso, die er komt na de overname van Acxiom door IPG. Kinesso is een marketing intelligence engine die werkt van planning tot geavanceerde activering voor alle soorten doelgroepen, platformen, data en bedrijfsdoelstellingen.