Jopublico wordt Values Media

FacebookTwitterLinkedIn

Jopublico wordt Values Media en wil meer dan ooit de media- en communicatiepartner voor non-profit in Vlaanderen worden. De rechtstreekse aanleiding tot deze naamwijziging is de lancering van twee nieuwe pijlers in het aanbod: een eigen medianetwerk en een eigen marketinginstituut voor non-profit.

 

Om het opbouwen van naambekendheid en het doelgericht communiceren naar nieuwe doelgroepen te stimuleren, lanceert Values Media in het voorjaar van 2017 de nieuwe tv-zender ValuesTV. De zender zal een aanbod aan programma`s bieden rond zes grote thema`s: cultuur, erfgoed, toerisme, zingeving, spiritualiteit en zorg. De zender wordt omkaderd door ValuesMagazine (een digitaal en mutimediaal magazine dat dit najaar al live gaat) en Values Radio (een digitale radiozender). Ook wordt de zender versterkt door een eigen streamingportaal en een crowdfundingportaal. Met het ValuesTV-medianetwerk krijgen non-profitorganisaties de kans hun verhaal of boodschap te vertellen op de manier die zij verkiezen.

 

ValuesTV

 

Als antwoord op de nood aan professionele diensten en advies inzake marketing en communicatie voor non-profits, lanceert Values Media het Non Profit Marketing Instituut (NPMI). Dit bevat een online kennisdatabank waarin non-profits inspiratie kunnen opdoen of een antwoord zoeken op hun eerste vragen. Bij meer specifieke vragen kan er een beroep gedaan worden op de advieslijn, de hulplijn voor non-profitmarketeers en -managers. Het dienstenpakket van Jopublico wordt dus voortaan aangeboden vanuit het NPMI en tegelijk fors uitgebreid dankzij de samenwerking met experts en partners uit binnen- en buitenland. Het NPMI gaat van start in oktober 2017.

 

Non Profit Marketing Instituut

 

Nieuw in het aanbod van Values Media is mediaproductie voor bedrijven op zoek naar video- en audiocontent om hun storytelling te versterken. Samen met de ValuesTV productiepartners wordt er dan video- en audiocontent gecreëerd.

 

Kortom, de dienstverlening van Values Media bestaat voortaan uit:

•    ValuesTV, medianetwerk voor non-profits

•    NPMI, advies en diensten voor non-profits

•    Mediaproductie, video- en audiocontent productie

•    Advertising, 2m² en 1m² affichage (via Trevi Plus)