Inzendingen 20ste editie Belgian Corporate Video Festival van start

FacebookTwitterLinkedIn

Communicatie- en videoprofessionals kunnen weer terecht bij het Belgian Corporate Video Festival. Met die jaarlijkse awardshow willen organisatoren AP Hogeschool en Kanaal Z/Canal Z de meerwaarde van audiovisuele communicatie – en corporate video in het bijzonder – in de kijker plaatsen. Het videofestival vindt dit jaar plaats op donderdag 6 juni in Kinepolis Brussel.

Editie 2018

In 2018 ontvingen de organisatoren bijna 250 corporate video-inzendingen die door een professionele jury werden beoordeeld. Net als bij de vorige edities zullen ze ook dit jaar de genomineerde films tijdens een awardshow aan een groot publiek van bedrijfsleiders, productiehuizen, marketeers en communicatieprofessionals tonen. Vorig jaar kon het Belgian Corporate Video Festival rekenen op meer dan 500 aanwezigen. Sfeerbeelden van deze editie vindt u hier.

Editie 2019 – Zend uw videoproducties vandaag nog in

Ook dit jaar maken communicatie- en videoprofessionals kans om een award te winnen in een of meerdere van de elf categorieën. Daarnaast reikt het festival ook vijf Special Awards uit.

AP Hogeschool en Kanaal Z/Canal Z nodigen geïnteresseerden alvast uit om een of meerdere van hun videoproducties in te zenden (klik hier). De inschrijvingsperiode loopt tot en met 15 maart. U kunt het wedstrijdreglement hier nalezen. Met bijkomende vragen kunnen geïnteresseerden terecht op www.bcvf.be of bij bcvf@ap.be.