Immoweb lanceert met Belles Demeures een vastgoedsite voor luxe-eigendommen

FacebookTwitterLinkedIn
belles demeures

Immoweb verruimt zijn aanbod met de lancering van vastgoedsite Belles Demeures in België. Deze website zal bij de lancering meteen al marktleider zijn in het luxesegment, met bijna 3.000 eigendommen van meer dan 1 miljoen euro of meer dan 2.500 euro maandelijkse huur.

De panden die op Belles Demeures worden voorgesteld, bevinden zich in Frankrijk, in België en in de mooiste regio’s ter wereld. Ze onderscheiden zich allemaal door “luxe-eigenschappen” zoals een exclusieve ligging of een opmerkelijke architectuur. Het online zetten van deze eigendommen is enkel weggelegd voor vastgoedprofessionals.

In Frankrijk is Belles Demeures al 30 jaar actief. Door dit concept nu ook in België uit te rollen, speelt Immoweb in op de sterke vraag van Belgische kopers en eigenaars.

Valentin Cogels, CEO van Immoweb: “Door te investeren in deze nichemarkt tonen we onze wil om te blijven innoveren en almaar beter in te spelen op de noden van onze klanten. De markt van luxevastgoed kent nog steeds een groot succes in ons land. Dat konden we vaststellen tijdens een anderhalf jaar durende testfase op Belles Demeures met een twintigtal vastgoedmakelaars uit de drie Belgische gewesten”.

Immoweb, dat beheerd wordt door ProduPress, is verantwoordelijk voor de aanpassing van de Belles Demeures-website aan de specifieke eisen van de Belgische klanten, voor de marketing richting vastgoedmakelaars en voor de verhoging van de visibiliteit bij potentiële kopers.