IAB heeft de ‘Developers` Jury van de IAB MIXX Awards bekend gemaakt

FacebookTwitterLinkedIn

De ‘Developers` Jury van de IAB MIXX Awards is gekend. Met het uitbreiden van het aantal categorieën, beoordelen vier aparte Jury`s de inzendingen van de IAB MIXX Awards 2013. Elke Jury krijgt één of meerdere categorieën toegewezen volgens zijn vakgebied en heeft de taak om het beste digitale werk er uit te halen.

 

De ‘Developers` Jury buigt zich over de cases van de categorie Best Display Creation, Best Game in Campaign, Best in Mobile, Best Optimised Website en Best Multi-Screen Experience. Zij beoordelen de inzendingen op basis van drie criteria: de creatieve aanpak, innovatie en engagement. Deze Jury bestaat uit de volgende experten:

  • Voorzitter: Bart Vermijlen, Lead Digital Producer, Duval Guillaume Modem
  • Stefan Colins, Founder/Developer, Bazookas
  • Jeroen Lemaire, Managing Partner, In The Pocket
  • Tim Wolfs, Executive Director, Emakina
  • Stijn Van Minnebruggen, Lead Front-End Developer, These Days

De ‘Online Campaigns’, ‘Developers’, ‘Social’ en ‘Webdesign’ Jury`s selecteren de knaptste digitale pareltjes van de Belgische markt. De voorzitters van de vier Jury`s kennen eveneens de ‘Special Jury Awards’ toe, waaronder de ‘Innovation` Award en de ‘Most Promising Agency of the Year` Award. Dit jaar telt de stem van het publiek mee voor de verkiezing van het ‘Agency of the Year` en de ‘Advertiser of the Year`. Twee nieuwe awards plaatsen uitzonderlijke personen in de schijnwerpers: de digital planners verkiezen de ‘Digital Sales Guy of the Year’ en de digital sales verkiezen de ‘Digital Planner of the Year’.

 

De uitreiking heeft plaats op 17 oktober, net na de Digital Marketing First beurs in Tour&Taxis te Brussel.