Het luxe vastgoedtijdschrift Home & Trends breidt zijn regio uit en komt met interactieve primeurs

FacebookTwitterLinkedIn

Home & Trends, het gratis eigentijdse vastgoedtijdschrift, viert één jaar bestaan en komt met een aantal nieuwigheden.

 

Het gedrukte luxemagazine lag in displays op tal van strategische punten in Oost-Vlaanderen en de kust. Vanaf januari komt het zuiden van de provincie West-Vlaanderen erbij.

 

Naast de geografische uitbreiding van de distributie is ook de papierkwaliteit van het product opgewaardeerd. De papieren Home & Trends heeft voortaan helemaal de look and feel van een luxemagazine.

 

Het digitaal magazine kreeg dan weer een sterke toegevoegde waarde door de inbreng van een aantal interactieve primeurs.

 

Wanneer de lezer op eender welke titel op de cover klikt, verschijnt het artikel in kwestie en hoeft niet meer gebladerd te worden, al naargelang de gebruikte technologische toepassing.

 

Een tweede handigheid is dat een klik op het logo van advertenties, je automatisch op de homepage van deze klant brengt, een derde mogelijkheid bestaat uit advertenties die videofilmpjes bevatten. 

 

Later dit jaar volgt nog een derde introductie die vooral vastgoedmakelaars en mensen op zoek naar passend vastgoed enorm zal aanspreken.