Gerrit Tulkens en Michel Libens bouwen Propaganda verder uit, Gert Van Wichelen verlaat het bedrijf

FacebookTwitterLinkedIn

Content marketing agency Propaganda herschikt zijn aandeelhouderschap. Gert Van Wichelen, mede-oprichter, verlaat het bedrijf. Aan de vooravond van de 25ste verjaardag van het bureau nemen collega managing partners Michel Libens (managing partner en CEO sinds 2005) en Gerrit Tulkens (managing partner en creatief directeur) zijn participatie over. Samen gaan ze Propaganda verder uitbouwen.

Propaganda nv, in 1994 opgericht door Gerrit Tulkens en Gert Van Wichelen, realiseert met zijn team van meer dan 40 specialisten content gedreven communicatieprojecten voor ruim 30 Belgische en internationale merken.

 

 

Gert Van Wichelen zal in de loop van de volgende maanden zijn professionele activiteiten een nieuwe richting geven, buiten het domein van content marketing. Hij wenst zijn collega’s alvast veel succes toe: “Ik ben ervan overtuigd dat Gerrit en Michel Propaganda verder zullen laten groeien. Wij hebben al die jaren uitstekend samengewerkt: als partners, met ons team en met onze opdrachtgevers.

Michel Libens en mede-oprichter Gerrit Tulkens hebben op 31 juli het volledige aandelenpakket van Gert Van Wichelen overgenomen. Zij nemen vol lof afscheid van hun collega. “Wij bedanken Gert van ganser harte voor al hetgeen hij voor Propaganda heeft betekend. Zijn oprichters-focus en financiële kennis heeft mee geholpen om van Propaganda te maken wat het vandaag is: een sterk, betrouwbaar en gezond bedrijf met een absolute focus op de noden van onze klanten.

Verder kijken zij met overtuiging vooruit naar de toekomst van Propaganda: “Onze sector evolueert snel en in verschillende richtingen, wij zijn vastberaden om de innovatieve marktleider die Propaganda vandaag is verder te versterken en in de breedte en de diepte uit te bouwen tot een snel schakelende en creatieve specialist in branded content.