Gamned! sluit zich aan bij Biggie, het hybride bureau van Biggie Group

FacebookTwitterLinkedIn

Biggie Group kondigt de oprichting aan van Biggie, een hybride media- en marketingbureau gespecialiseerd in strategie en activering. Deze nieuwe entiteit is het resultaat van de alliantie van verschillende componenten van de groep: Gamned!, Repeat en 3qtz.

Het Biggie-project is ontstaan vanuit de diepe overtuiging dat de groei van merken in 2024 niet meer die van tien jaar geleden is en dat elk merk ondersteuning op maat verdient dankzij een nieuw agile en geïntegreerd bureaumodel.

Biggie is het resultaat van de fusie van verschillende Biggie Group-entiteiten: Gamned! (expert in digitale activaties), Repeat (adviesbureau voor media buying) en 3qtz (mediabureau en marketingadviesbureau).

Het doel van Biggie is om voor haar klanten een echte “partner in growth” te zijn, waarbij de nadruk ligt op strategische en operationele uitmuntendheid om merkprestaties te stimuleren.

Catherine Hubaut, Managing Director van Biggie Benelux: “De diversiteit van onze expertises stelt ons in staat om ondersteuning op maat te bieden, of het nu gaat om marketingstrategie, strategische planning, data & analyse, media, digitale prestaties, contentcreatie of zelfs bedrijfsadvies.”