Fleur Dam zet carrière verder bij Lewis

FacebookTwitterLinkedIn

Fleur Dam versterkt de rangen van communicatiebureau Lewis in Antwerpen. In haar nieuwe functie als Digital Marketing Manager werkt ze voortaan samen met de Lewis-teams in Antwerpen en Brussel. Ze zal haar schouders zetten onder geïntegreerde campagnes en het digitale luik mee vormgeven.

Dam verlaat het Leuvense marketingbureau Pepperworks, waar ze verantwoordelijk was voor strategische en sociale mediacampagnes. Daarnaast biedt ze organisaties en merken ondersteuning voor hun algemene strategische (online) plannen. Onder meer Vaillant, Bulex en de MTD Group (met Robomow en WOLF-Garten) zullen kunnen rekenen op haar expertise.

“Wij zijn heel blij met de ervaring die Fleur toevoegt aan het bestaande team”, zegt Jeroen Rigole, General Manager van Lewis België. “We willen elke klant een service op maat bieden, en de komst van Fleur staat ons toe ons nog meer toe te leggen op een geïntegreerde en digitale aanpak.”

“Ik heb enorm veel zin om bij Lewis aan de slag te gaan om de digitale marketinginspanningen van klanten naar een hoger niveau te brengen. Ik laat me leiden door mijn motto: kwaliteit boven kwantiteit. Social media wordt nog te weinig (of verkeerd) ingezet als mediakanaal. Door ‘data driven’ te communiceren naar relevante doelgroepen kunnen we zeer resultaatgericht gaan werken”, aldus Fleur Dam.