FamousGrey: Marc Fauconnier wordt CEO voor België-Frankrijk en deelt de dagelijkse leiding BE met Janpieter Mels

FacebookTwitterLinkedIn

Janpieter Mels laat zijn functie als Business Director achter zich en wordt de nieuwe Managing Director van FamousGrey. Hij deelt hiermee de dagelijkse leiding met Marc Fauconnier die als pas benoemde CEO van de regionale cluster België-Frankrijk meer tijd in Frankrijk zal doorbrengen. Naïke Vanhulle wordt Business Director en neemt hiermee de huidige functie van Janpieter over.

Janpieter Mels (34) startte zijn carrière 12 jaar geleden als Account Executive bij BBDO. Na 6 jaar tekende hij in 2011 voor een commerciële functie bij FamousGrey. Een juiste keuze zo bleek. Na amper 3 jaar werd hij gepromoveerd tot Business Director om vandaag de stoel van Managing Director in te nemen.

CEO Marc Fauconnier waardeert Janpieter als commercieel en strateeg, maar vooral als empathisch enthousiasmeur: “Ik heb een groot vertrouwen in Janpieter als Managing Director. Hij combineert een sterk strategisch communicatiedenken met een soort commercieel zesde zintuig. Hiermee biedt hij klanten niet alleen de beste service, maar houdt hij hen ook dagelijks een spiegel voor die hen uitdaagt het beste uit hun merk te blijven halen. Toch is het zijn empathisch denken en zijn kracht om groepen – ook in moeilijke omstandigheden – te blijven enthousiasmeren die ons hebben overtuigd Janpieter de leiding te geven over FamousGrey”.

Bewaren