Eurobest strijkt dit jaar neer in Antwerpen

FacebookTwitterLinkedIn

Eurobest, het jaarlijkse festival voor creatieven en de Europese tegenhanger van de Cannes Lions, vindt dit jaar plaats in Antwerpen. Van 1 tot 3 december zal het event, met seminaries, netwerkmogelijkheden en uiteraard de awarduitreiking, bijgewoond worden door 1.800 professionals uit de reclamewereld. Registreren kan vanaf nu op www.eurobest.com. Inschrijven aan het earlybird tarief kan tot en met 25 september.

 

Vanaf 20 augustus kunnen dossiers ingediend worden om kans te maken op een award. De deadline ligt tevens op vrijdag 25 september.

 

Eurobest heeft overigens, samen met de CCB (Creative Club of Belgium), een nieuw initiatief voor jong creatief talent gelanceerd: Creative Basecamp. Hiermee wil Eurobest de jongere generatie de mogelijkheid bieden om elkaar beter te leren kennen, om sprekers en juryleden te ontmoeten, om deel te nemen aan master classes en presentaties, enzovoort. Het is een centrale ontmoetingsplaats en inspiratiecentrum dat gedurende drie dagen zal plaatsvinden in het Antwerpse Pulcinella Hostel. Registreren is mogelijk vanaf augustus. Alle informatie vindt u hier.