Erik Portier benoemd tot nieuwe Managing Director bij LijnCom

FacebookTwitterLinkedIn

Na het vertrek van Didier Decaestecker half maart, zal Erik Portier het roer overnemen op
22 april. Hij neemt een uitgebreide staat van dienst mee naar LijnCom en heeft onder meer aan de leiding gestaan van bedrijven zoals AdLink, SBS Belgium (VT4&Vijftv), Google en RTL Belgium.

 

Erik Portier: “De groeicijfers en geboekte resultaten van LijnCom zijn op z`n minst indrukwekkend te noemen. Ik ben dan ook vereerd dat de Raad van Bestuur in mij het vertrouwen heeft uitgesproken door me te benoemen als Managing Director. De toekomstige opportuniteiten voor LijnCom zijn talrijk en een groot deel van mijn taak zal er dan ook uit bestaan om ons innovatievermogen te versterken ten voordele van onze nationale en regionale adverteerders.”

 

Met meer dan 17 jaar ervaring in ‘Digitaal`, ‘Media` en ‘Technologie` brengt Portier heel veel nuttige bagage met zich mee. Van online en on-air, van VT4 tot Google, alles wat LijnCom nodig heeft om in de volgende jaren haar groei en zoektocht naar relevantie verder te zetten.

 

Tamara De Bruecker (Gedelegeerd Bestuurder van LijnCom) legt uit: “Ik kijk ernaar uit om samen met Erik de groei van de voorbije jaren door te trekken. Erik is ondernemend, zet creatieve ideeën om in sterke oplossingen en is ook zeer ervaren om LijnCom te leiden in de uitdagende reclamesector.”