Dentsu Aegis Network benoemt Arjan Pomper als nieuwe CEO in België, Carat en Vizeum samengebracht o.l.v. Sabrina Van Cutsem

FacebookTwitterLinkedIn
arjan pomper

Arjan Pomper is benoemd tot CEO van Dentsu Aegis Network België. Hij volgt daarmee Laurent Lejeune op die sinds begin 2016 deze rol vervulde.

Pomper combineert een brede achtergrond in de media met ruime ervaring in diverse internationale leidinggevende rollen. Zo was hij al eerder, van 2005 tot 2013, werkzaam bij Dentsu Aegis Network (DAN). Vanaf 2005 was hij CEO van DAN Nederland, om van 2009 tot en met 2013 deze rol te combineren met de leiding over het Midden-Oosten en Afrika.

Behalve Laurent Lejeune zal ook Annelore van Hove, Managing Director van Carat, vertrekken. Daarnaast worden de entiteiten Carat en Vizeum samengebracht onder leiding van Sabrina Van Cutsem, die tot nu aan het hoofd stond van Vizeum.

Lars Bo Jeppesen, CEO DAN Nordics, Central & Eastern Europe: “Gezien zijn geografische ligging en internationale klanten die er gebaseerd zijn, is België van groot belang binnen ons netwerk. Het is onze ambitie om optimaal voorbereid te zijn voor de kansen die de digitale economie ons biedt. Ik ken Arjan als een gedreven en ondernemende mediaman. Zijn uitgebreide ervaring en kennis maakt hem geschikt voor deze rol. Hij is in staat om, samen met onze Belgische collega’s, de mogelijkheden die de veranderingen in de mediabranche ons bieden optimaal in te zetten”.