De Streekkrant verschijnt niet meer wekelijks in groot deel van Vlaanderen

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf deze week verschijnt De Streekkrant niet meer wekelijks in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Ook het concept wordt er anders. In de plaats komt een tweewekelijks ‘De Streekkrant Magazine’, op magazineformaat.

In West- en Oost-Vlaanderen blijft alles min of meer bij het oude, met een wekelijkse (of tweewekelijkse) De Streekkrant op het vertrouwde tabloid-krantenformaat.

Met de wijzigingen wil het gratis blad nog meer lokaal nieuws brengen. Alle edities brengen, in een nieuwe lay-out, nog meer lokaal nieuws. Die zijn dan aangevuld met agendatips, zoekertjes en reclame.

“Uitademen wat leeft in onze regio, dat is de ambitie van de verbeterde De Streekkrant. We brengen een aantrekkelijke mix van nog meer lokaal nieuws en advertenties”, zegt Luk Wynants, directeur Roularta Local Media. De Streekkrant belandt in meer dan 898.000 brievenbussen in Vlaanderen.

Ook voor zusterblad De Zondag zijn er wijzigingen te melden. De gratis krant krijgt een nieuwe look, met een nieuwe voorpagina en nieuw logo.

Alle up-to-date tarieven, kalenders, kaartjes en contactpersonen vindt u uiteraard in de MediaSpecs Database.

Bron: Belga.