Cuckoo Awards: bekendmaking jury

FacebookTwitterLinkedIn

De jury’s van de DM en Content Cuckoo Awards zijn bekend. Heel wat straffe namen uit zowel de adverteerders- als bureauwereld zullen de inzendingen beoordelen.

DM Cuckoo Awards

De Cuckoo Awards tellen twee jury’s. De eerste, voorgezeten door Kris Vranken (Managing Director van Stratics), richt zich tot de direct marketingcases en beoordeelt ze op het vlak van doeltreffendheid of creativiteit.

“Als alle marketingcampagnes gemiddeld goed zouden zijn, zou ons vak maar saai zijn”, aldus Kris Vranken. “Vandaag leven we – of we dat nu willen of niet – in een data driven maatschappij. Meten is weten, alles wordt gewikt en gewogen. Dus laten we op zoek gaan naar de cases die uitblinken in diverse topics. Want ook de bedenkers van deze campagnes hebben in het verleden fouten gemaakt en geleerd om nu te kunnen schitteren.”

Naast voorzitter Kris Vranken bestaat de jury van de DM Cuckoo Awards uit vice-voorzitter Céline Motte (Cofidis), Monique Gerritsen (EPHEC), Erika Mees (Zeb), Sarah Catoul (AG Insurance), Jeroen De Jong (Serviceplan), Johan De Keulenaer (Wunderman), Johan Van de Velde (Comith), Gilles Van Lembergen (Head Office) en Diederik Jeangout (FamousGrey).

Content Cuckoo Awards

De jury die zich buigt over de Content Cuckoo Awards staat onder leiding van Jasper van Zandbeek, voorzitter van het Platform Content in Nederland en CEO van Zandbeek Communications.

“Als 2015 voor de doorbraak van content marketing heeft gezorgd, dan heeft vorig jaar bewezen dat bestsellerauteur Seth Godin gelijk had: content marketing is waarschijnlijk de enige overblijvende marketing”, klinkt het bij Jasper van Zandbeek. “Dat is waarom het voor ons zo opwindend is om organisaties, merken en bureaus te bekronen omdat ze ons de weg tonen in deze groeiende discipline. We weten dat er geweldig werk is gemaakt. Nu is het tijd om te oogsten.”

Naast Jasper van Zandbeek bestaat de jury van de Content Cuckoo Awards uit Olivia Devuyst (Ici Paris XL), Wouter Van den Herrewegen (BBDO), Daan Richard (Prophets), Géraldine Gutmann (ING Belgium), Ruth Nys (Propaganda), Sven Persoone (Graydon Belgium), Isabelle Baele (Borgerhoff & Lamberigts), Jerome Drugeon (Engie) en Kris Dewitte (Roularta).