Circle Media Group: Geert Van Nieuwenborgh wordt Sales Director voor Noord-West Europa

FacebookTwitterLinkedIn

Circle Media Group is ontstaan uit de overname van Roto Smeets door Circle Printers en de recente overname door de groep van Corelio Printing. Met het hoofdkantoor in Amsterdam heeft de groep een omzet van €500 miljoen en telt het 2.500 medewerkers. De groep is een leider in drukwerk en multimedia. Het is een  partner voor retailers en uitgevers.

Geert Van Nieuwenborgh was vroeger als Commercieel Directeur van Corelio Printing al actief in de Benelux en Frankrijk. Hij wordt nu Sales Director voor Noord-West Europa.

Corelio Printing is gespecialiseerd in het drukken van tijdschriften, magazines en kranten voor bijna alle grote Belgische, Nederlandse en steeds meer Franse uitgeverijen.

 

Circle Media Group heeft grafimedia-bedrijven in heel Europa, waaronder Nederland (Roto Smeets in Deventer en Weert, en Senefelder Misset in Doetinchem), Oostenrijk (Oberndorfer Druckerei in Salzburg), België (Hélio in Charleroi), Finland (Helprint in Mikkeli), Duitsland (J. Fink Druck in Ostfildern), Spanje (Impresia Ibérica in Madrid, Toledo en Barcelona) en Hongarije (Antok in Celldömölk). De marketing- en communicatieactiviteiten zijn, onder de naam MPG, gevestigd in Amstelveen en New York.