Corelio kiest voor vernieuwde aanpak op advertentiemarkt

FacebookTwitterLinkedIn

Corelio wil zijn advertentie-organisatie beter afstemmen op de verwachtingen van de markt, via een duidelijker onderscheid tussen de nationale en de regionale multimedia-activiteiten.

 

Het is tegen deze achtergrond dat Corelio en Hans De Rore, corporate director advertising, in wederzijds akkoord hebben beslist om vanaf eind juli 2012 een einde te stellen aan hun samenwerking.

 

Hans De Rore startte zijn carrière bij Corelio in 1999 en heeft een substantiële bijdrage geleverd aan de positionering van de nieuwsmerken en Jobat op de advertentiemarkt, via de uitbouw van Corelio Connect en het Jobat-team.

 

Vanaf de tweede helft van augustus zal Thierry Keyen ad interim de leiding nemen van National Sales en Marketing. Thierry Keyen (58) is handelsingenieur Solvay en brengt meer dan 30 jaar advertentie-ervaring mee (o.m. bij RTL, IP, CIM, e.a.). Hij zal Corelio assisteren bij de migratie naar de nieuwe advertentiemodellen en bij de validatie van de strategische opties die werden uitgetekend tijdens het eerste semester.

 

Yves Craen (42), algemeen directeur van de Gratis Regionale Pers, neemt vanaf vandaag de leiding van Corelio`s Regional & Local Sales.