Contour: nieuw online beauty- en fashionkanaal van Medialaan

FacebookTwitterLinkedIn
contour logo

Vandaag start het nieuwe online beauty- en fashionkanaal Contour. Dit project van Kameraki (het interne online productiehuis van Medialaan) is te vinden op Youtube, Instagram en Facebook.

De vier talentvolle Vlaamse influencers Monica Ho, Paulien Riemis, Anouk Lannoo en Crystal Die werken elk vanuit hun eigen expertise mee aan de inhoudelijke invulling van Contour. Zij doen dit aan de hand van onder andere tutorials, lookbooks en streetstyle video’s en geven de nodige inspiratie om fashionable naar bijvoorbeeld een festival of op citytrip te gaan. Als vijfde persoonlijkheid is er Marlotte Cornelis. Zij maakte in het verleden al make-up video’s voor Kameraki en is gepassioneerd door make-up en themalooks die altijd nét een beetje over the top zijn.

Els Vercauteren, hoofd Kameraki: “Voor Contour werken we samen met persoonlijkheden die binnen de wereld van beauty en fashion een sterke community aanspreken en vooral heel geloofwaardig en authentiek zijn. Vandaag kent het grotere publiek hen vooral via Instagram. Met Contour zetten ze hun eerste stappen in video”.

Monica Ho

Fashion junkie Monica Ho is 25 jaar en woont in Antwerpen. In haar dagelijkse leven is ze voltijds bezig met mode, want ze werkt in het Antwerpse ModeMuseum en heeft een fashionblog ‘monica harmony’. Monica heeft een voorliefde voor Belgische designers en online shoppen en haalt haar inspiratie grotendeels bij de stijl van anderen.

Paulien Riemis

Ook blogster Paulien Riemis is 25 jaar en woont in Antwerpen. Ze is model en heeft een passie voor beeld, tekst en het internet. Haar blog ‘POLIENNE’ bestaat bijna acht jaar. In 2014 won Paulien de eerste editie van de Belgische Zalando Style Awards en vorig jaar was ze het gezicht van haar eigen selectie bij het Belgische merk CKS.

Anouk Lannoo

Anouk Lannoo is 27 jaar en ook zij woont in Antwerpen. Momenteel is ze marketing coördinator bij de Zweedse modeketen H&M en heeft ze haar eigen fashionblog ‘Anouk Meets Fashion’. Het is dan ook niet verwonderlijk dat mode een van Anouks grootste passies is.

Crystal Die

Crystal Die is 25 jaar en woont in Liedekerke. Ze heeft haar eigen online beautymagazine Girlcrush.be en werkt daarnaast als make-up artiest op fashion-, reclame- en bridalshoots. Crystal Die is een eeuwige positivo die haar passie voor schoonheid en mode graag verkent op allerlei manieren. Mensen kennen haar vooral van haar kleurrijke outfits.

  • Monica Ho
  • Paulien Riemis
  • Anouk Lannoo
  • Crystal Die
  • Marlotte Cornelis