Communicatiebureau FINN versterkt zich met Ellen Aarts en Jeroen Verbeeck

FacebookTwitterLinkedIn

Communicatiebureau FINN versterkt zijn team met twee nieuwe consultants. Jeroen Verbeeck en Ellen Aarts worden aangesteld als respectievelijk Account Director en Senior Account Executive.

Als Account Director wordt Jeroen Verbeeck het strategische en operationele aanspreekpunt voor klanten. Hij maakt de overstap van Voka Limburg, waar hij als coördinator communicatie aan de slag was. Hij startte zijn carrière als journalist bij Het Laatste Nieuws en na een passage bij het productiehuis De Filistijnen werd hij redacteur bij de Confederatie Bouw. Nadien startte hij bij Voka, waar hij de belangen van de Limburgse ondernemerswereld mee behartigde.

Jeroen Verbeeck: “Bij de Confederatie Bouw en later bij Voka leerde ik wat er schuilgaat achter de schermen van bouwwerven en industrieterreinen: de passie en het maatschappelijk engagement dat gepaard gaat met ondernemen – en de ijzersterke verhalen die dat kan opleveren. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring in te zetten voor de klanten van FINN.”

Ellen Aarts zette haar eerste stappen in marketing en branding bij Duvel Moortgat en ging daarna aan de slag bij Mediaplanet, waar ze met haar team content marketingcampagnes opzette voor klanten.

Ellen Aarts: “Bij FINN vind ik een uitdaging die helemaal in lijn ligt met mijn interesses: merken bouwen op basis van solide strategie en met sterke content. Ik ben super enthousiast om dit nieuwe avontuur aan te gaan.”

Kristien Vermoesen, Managing Partner FINN: “Met Jeroen en Ellen verwelkomen we twee teamleden die goed ingeplugd zijn in de wereld van ondernemen en innovatie. We zijn blij dat ze hun talent en drive ten dienste komen stellen van onze klanten.”

Raf Weverbergh, Managing Partner FINN: “Talent vinden en ontwikkelen is voor een agency als FINN de allerbelangrijkste opdracht. We zijn dan ook verheugd dat we zulke toptalenten aan boord kunnen halen, zodat we ons groeitraject kunnen verderzetten.”

Ondanks de coronacrisis zette FINN het afgelopen jaar groei neer. Het kantoor verwelkomde recent een heel aantal nieuwe klanten waaronder Besix, Daikin, La Lorraine Bakery Group en de Stad Leuven. Daarnaast liet het zich geregeld opmerken met research naar de niet-financiële rapportering van Belgische bedrijven, de wijze waarop Belgische CEO’s communiceerden in de crisis en onderwerpen als thought leadership en purpose marketing.

Ellen Aarts en Jeroen Verbeeck