Comm2B verwelkomt Roeland Van Den Driessche

FacebookTwitterGoogle+LinkedIn
comm2b

Communicatiebedrijf Comm2B, dat zich profileert als ‘the content company’, werd in 2012 opgericht door Björn Crul. Hij krijgt vanaf vandaag versterking van Roeland Van Den Driessche.

Björn Crul heeft meer dan 20 jaar ervaring in journalistiek, communicatiemanagement, mediarelaties en interne communicatie. Hij werkte als journalist voor Roularta, de VRT en Kanaal Z en was 5 jaar lang communicatiedirecteur van Voka.

Björn Crul: “Comm2B heeft de voorbije jaren een hele reeks bedrijven en organisaties bijgestaan in hun communicatie en kan bogen op een flink pak referenties voor zowel geschreven, audiovisuele als evenementiële communicatie. Voortaan kan ik daarvoor ook rekenen op de steun van Roeland. Met hem combineren we ervaring met frisse inzichten om Comm2B verder te laten groeien”.

Roeland Van Den Driessche was jarenlang verantwoordelijk voor het jongerencommunicatieproject Brugge Leeft en coördinator van Brugge Studentenstad. In zijn studentenperiode schreef hij voor het blad Schamper en als voormalig voorzitter van de Brugse jeugdraad vloeide regelmatig een spits advies uit zijn pols.