Clear Channel wint na Parijs nu ook Brussel

FacebookTwitterLinkedIn

De Raad van Bestuur van de MIVB heeft vier van de vijf loten van de commerciële uitbating van hun bushokjes toegewezen aan Clear Channel, waaronder de stad Brussel. Daarmee wint de regie 90% van de advertentieruimte onder dit contract, en verdubbelt het zijn aanwezigheid in de regio. Het contract start begin 2020.

Jan De Moor, Managing Director van Clear Channel Belgium: “Na Parijs, een game changer gewonnen door de collega’s van Clear Channel France, mogen we trots zijn dat we onze positie met succes verdedigen en uitbreiden in onze hoofdstad. Met tussen 1.300 en 1.500 structuren via dit contract, zijn we in een positie om een nog groter flexibel en creatief canvas aan te bieden, zowel digitaal als op papier”.

De gemeenten die Clear Channel binnen dit contract wint zijn Anderlecht, Brussel, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Schaarbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Gillis, Sint-Joost-ten-Node, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe, Vorst en Watermaal-Bosvoorde. JCDecaux won het lot met de gemeenten Koekelberg, Ukkel, Etterbeek, Molenbeek en Oudergem.