Chief wordt een digitaal maandblad en een wekelijkse rubriek in P-magazine

FacebookTwitterLinkedIn

Chief pakt het vanaf volgende maand anders aan. In het kader van de herpositionering van P-magazine, verzorgt de Chief-redactie vanaf juni elke week een games- en multimedia-rubriek in P-magazine. Chief zelf verschijnt nog steeds maandelijks (opnieuw 12x per jaar zelfs), maar vanaf volgende maand niet langer als papieren magazine maar als verrijkt interactief tabletmagazine voor iOS- en Android-tablets. Chief 080, die nu in de winkels ligt, is de laatste papieren Chief. Tegelijk verschijnt er deze maand ook een eerste digitaal bonusnummer bij Chief dat gratis te downloaden valt.

 

Reinout Vangeel, hoofdredacteur Chief: “Die veranderingen geven ons de mogelijkheid om met Chief een veel groter mainstreambereik op te bouwen en we kunnen nu ook op drie snelheden werken (dagelijks online op Chief.be, wekelijks in print in P-magazine en elke maand digitaal met het Chief-tabletmagazine).

 

Jorn Van Besauw, publishing director Think Media: “De overstap van print naar digitaal was al langer gepland voor Chief. Wat er nu bijkomt, aansluitend op ons P-magazine op vrijdag-verhaal, is dat Chief inderdaad als multiplatform en onafhankelijke gamesreferentie enkele pagina`s in P-magazine zal invullen, waarbij ook uitgebreid aandacht zal besteed worden aan apps. Chief als maandblad blijft behouden maar verschijnt enkel nog digitaal”.