Buymedia.be: snelle groei dankzij constante input van gebruikers

FacebookTwitterLinkedIn
Buymedia.be

In mei werd Buymedia.be gelanceerd, een geautomatiseerd aankoopplatform voor digitale media. Na goed zes maanden is Allan Segebarth (CEO van Adlogix, het Belgische bedrijf dat het platform beheert) tevreden met de snelle groei.

“Alle kwaliteitsuitgevers en het merendeel van de media buyers in België maken nu gebruik van Buymedia.be. Door sommige agentschappen wordt 50% van hun digitale advertentie-aankopen nu al via Buymedia gedaan. We zien ook dat uitgevers die het platform omhelzen en intern ondersteunen een groot deel van de bestellingen ontvangen via dit platform”.

Gebruikers van het platform worden regelmatig bevraagd over functionaliteiten die het gebruik voor hen gemakkelijker of sneller zouden kunnen maken. De resultaten van deze enquêtes vloeien rechtstreeks door naar de ontwikkelingsplanning. Zo werden al verschillende nieuwe mogelijkheden aan het platform toegevoegd die het aankooptraject van digitale advertenties nog efficiënter maken.

In de volgende release van Buymedia.be, voorzien begin december, worden twee belangrijke functies verwacht: de mogelijkheid om producten te targeten op specifieke criteria (key value targeting) en het uitsplitsen van commerciële pakketten in de onderliggende producten.