Kanaal Z en Canal Z vanaf 2017 in regie bij RTVM

FacebookTwitterLinkedIn

Zendereigenaar Roularta Media Group heeft besloten de spotregie van deze zenders toe te vertrouwen aan RTVM waarin het zelf aandeelhouder is. Tot nu toe werd de spotreclame geworven door Transfer.

Alex Coene  – Netmanager Kanaal Z / Canal Z : “De keuze om de reclameregie van onze zenders toe te vertrouwen aan RTVM en daarmee de huidige samenwerking met Transfer te beëindigen, kadert binnen de grotere tekening van de groep.  In RTVM-verband kunnen we een echt kwalitatief pakket aanbieden dat onze zenders en adverteerders alleen maar ten goede zal komen. Ik wens hierbij het team van Transfer, en persoonlijk ook Birgitta en Koenraad, te bedanken voor de aangename en vlotte manier van samenwerken van de afgelopen jaren. We verwelkomen graag RTVM als nieuwe spotregie voor Kanaal Z en Canal Z”.

Rik Deman – Managing Director van RTVM: “Als audiovisuele regie werken we aan een systematische uitbreiding van een zo effectief mogelijk televisie aanbod en zijn dan ook blij dat onze aandeelhouder Roularta Media Group zijn nationale zenders aan ons toe vertrouwt. Gezien deze nationale zenders duidelijk marktleider zijn in het brengen van zakelijk, economisch en financieel nieuws kunnen we onze positie van nationale regie voor nieuwszenders ten volle versterken zowel nationaal als regionaal. Hiermee kunnen we inspelen op de vraag van Belgische adverteerders naar een divers actualiteitsaanbod met veel commerciële mogelijkheden”.

Birgitta De Smet – Managing Director van Transfer: “De voorbije twee jaren werd via Transfer een mooie groei gerealiseerd in de spotverkoop van beide zenders. Transfer dankt Kanaal Z en Canal Z voor het vertrouwen en de fijne samenwerking en met name ook persoonlijk Philippe en Alex”.