Business to Business Press & Communication Awards: competitie geopend en bekendmaking jury

FacebookTwitterLinkedIn
Business to Business Press & Communication Awards

Stéphan Salberter, Head of Corporate Communication and Relations bij ING, is dit jaar de voorzitter van de jury: “De Business to Business Press & Communication Awards willen de vele mediamerken binnen de professionele media een stevige duw in de rug geven. De uitgevers van vakbladen en professionele media investeren immers in steeds meer gediversifieerde kanalen om hun doelgroepen binnen hun economische sectoren te informeren of te activeren. Met deze awards zetten we de kwaliteit van al die initiatieven in de verf”.

 

Daarnaast willen de Business to Business Press & Communication Awards ook het economisch belang van efficiënte marketing en reclame van bedrijf naar bedrijf onderstrepen. De competitie omvat in totaal 13 categorieën, waarvoor de betrokken spelers op de markt dossiers kunnen indienen tot 30 september.

 

Dit jaar zal de jury voor het eerst awards uitreiken voor “Best Business to Business Mediabrand of the Year” en “Best Business to Business Publication of the Year”.

 

Om al de ingezonden dossiers te beoordelen in de 13 categorieën zal een uitgebreide vakjury samenkomen op 13 oktober in de kantoren van ING. In nauwe samenwerking met de partners UPP en The Ppress, heeft juryvoorzitter Stéphan Salberter een vakjury samengesteld met vertegenwoordigers uit alle geledingen van het vak.

 

Bart Tureluren (The Ppress), Luc De Potter (UPP), Emmanuel Robert (BECI) en Andy Noyez (PMG) brengen hun kennis over vakmedia in. Bart Kuypers (MediaSpecs) en Bruno Liesse (Carat) zijn mediaspecialisten die in debat kunnen gaan met Patrick Lacroix (Belga). Hans de Loore (Content Connections) en Dirk Vandekerckhove (Content Republic) zullen van de partij zijn vanwege hun competentie en ervaring inzake storytelling, redactie en content dispatching. Xavier Bouillon (JWT) zal zijn visie geven als ervaren creative director. Ten slotte vermelden we nog de enige dame in dit gezelschap: Cécile Istace, zaakvoerster en oprichtster van het PR-bureau Sparkies.

 

De winnaars zullen worden bekendgemaakt tijdens het gala op 27 oktober in Bozar Brussel.

 

Alle info hier.