Benjamin Sekkai is de nieuwe voorzitter van de IAB MIXX Awards

FacebookTwitterLinkedIn

Benjamin Sekkai (Country Manager Benelux van geodataspecialist S4M) neemt de fakkel over van Charlotte van Coevorden (Mediahuis) als voorzitter van de IAB MIXX Awards. In die rol staat hij met de hulp van het BAM-team in voor de invulling en de evolutie van de awards.

“De IAB MIXX Awards zijn onder de leiding van Charlotte een sterk merk geworden. Ze voerde een aantal veranderingen door aan de categorieën en de manier van jureren, zodat het aantal inschrijvingen steeg en het palmares meer dan ooit representatief is voor waar digital advertising in ons land voor staat.”

Toch wil Benjamin Sekkai ook enkele eigen accenten leggen. “De missie van de IAB MIXX Awards is om te helpen digitale initiatieven succesvol te laten zijn. We zitten op een kantelpunt in onze samenleving. Onze industrie heeft er alle belang bij om daar volop in mee te gaan. In dat opzicht kan het nuttig zijn bepaalde categorieën wat af te stoffen om nog beter aansluiting te vinden bij de actualiteit.”

Op korte termijn wil Benjamin Sekkai nog verder verbreden en inclusiever zijn. “Zowel bij de juryvoorzitters als bij de juryleden zou ik graag wat nieuwe gezichten zien. Dat jonge bloed kan vonken geven, gecombineerd met de ervaring van de oude rotten in het vak die nu al deel uitmaken van de jury.”

De eerste veranderingen zullen duidelijk worden wanneer de inschrijven worden geopend. De uitreiking van de IAB MIXX Awards vindt plaats in Tour & Taxis op 19 oktober 2022.