BCD Travel lanceert e-magazine Move On

FacebookTwitterLinkedIn

Het is als zakenreiziger niet eenvoudig om voortdurend op de hoogte te blijven van alle veranderingen op gebied van reizen. BCD Travel lanceert daarom het e-magazine Move On voor mensen die vaak op zakenreis gaan of regelmatig zakenreizen boeken voor hun collega`s. Het magazine voor de Benelux verschijnt acht keer per jaar in het Engels en het Nederlands.

 

Met het nieuwe online magazine wil BCD het leven van zakenreizigers en travelbookers makkelijker maken, door hen in een paar minuten op de hoogte te brengen van praktische tips en tools, nieuwe gadgets en ervaringen van andere zakenreizigers. Het online magazine is overal en altijd toegankelijk via smartphone, tablet of desktop.

 

Op de startpagina wordt steeds een actueel thema in de kijker gezet. Daarna volgen er vier rubrieken. In de eerste rubriek vertellen een zakenreiziger en travelbooker over hun ervaringen met het thema en hoe ze daarmee omgaan. Dan volgt er een rubriek met praktische tips gerelateerd aan het centrale thema. Verder staat er een zakenreisstad in de schijnwerpers met handige informatie voor zakenreizigers. Tot slot is er een rubriek met een poll, enquĂȘte, game of ranking.

 

BCD Travel helpt organisaties om hun reisbudgetten op de meest effectieve manier in te zetten. Dit betekent concreet: zorgen dat reizigers veilig kunnen reizen, onderweg productief kunnen zijn en de juiste keuzes maken. Travel managers en inkopers worden geadviseerd hoe zij meer kunnen halen uit hun zakenreisprogramma. Kortom, BCD Travel helpt zijn klanten slimmer te reizen en meer te bereiken.