An Steylemans en Ilse Baele groeien door binnen Mediahuis Connect

FacebookTwitterLinkedIn
Mediahuis-Connect; agentschapscommissie

Vanaf 1 december ruilt Ilse Baele haar functie als Sales Manager Direct Sales voor de rol van Marketing Manager bij Mediahuis Connect. Ilse volgt hiermee An Steylemans op die, eveneens per 1 december, als Head of Group Communication de interne en externe communicatie binnen de Mediahuis-groep zal aansturen.

In haar nieuwe rol zal Ilse Baele verder bouwen aan de positionering van Mediahuis Connect als regie, maar bovenal als partner van de advertentiemarkt. Ilse treedt ook toe tot het management team onder leiding van Bart Decoster en blijft ook zetelen in de management teams van De Standaard en Het Nieuwsblad.

Baele startte haar carrière in 1997 als telesales bij de toenmalige Personeelsgids van de Vlaamse Uitgeversmaatschappij. Daarna werkte ze verschillende jaren in commerciële functies bij Roularta Media Group. Uiteindelijk keerde ze terug naar Corelio als Account Manager Nationale Sales waarna ze doorgroeide tot Sales Manager binnen Corelio en nadien Mediahuis.

medialaan11oktnieuwsAn Steylemans vervulde verschillende externe en interne communicatiefuncties bij achtereenvolgens Viacom International Media Networks, VRT, SBS Belgium en Sarens Group. In 2015 werd ze verantwoordelijk voor het marketingteam van Mediahuis Connect.

Binnen de nationale salesorganisatie van Mediahuis Connect wordt op dit moment gekeken naar alle mogelijke opties wat de vervanging van Ilse als hoofd van het nationale direct sales team betreft. Tot die tijd is Patrick Boon (National Sales Director) het vaste aanspreekpunt.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren