AMMA: Alle genomineerden in de 15 categorieën zijn bekend, stemmen voor Media Advertiser of the Year tot 5 juni

FacebookTwitterLinkedIn

Op dinsdag 10 mei vond de finale jurysessie van de AMMA plaats in de gebouwen van Proximus Towers, waar juryvoorzitter Steven De Deyne de 24 professionals verwelkomde die de jury vormen voor de zestiende editie van de AMMA.

In de categorie Media Agency of the Year zijn de genomineerden Publicis Groupe, Semetis en Space.

In de categorie Media Advertiser of the Year heeft de jury 3 kandidaten genomineerd:

  • Vanessa Barba, Marketing Director, Jacobs Douwe Egberts
  • Lieve Pattyn, Sales & Marketing Director, EG
  • Dirk Lammens, Head of Marketing, Burger Brands

Het is nu aan het publiek om op een van deze drie kandidaten te stemmen. De resultaten van de publieksstemming worden opgeteld bij de punten van de jury en tellen mee voor de helft van de punten. U kan stemmen met een professioneel e-mailadres op de website van CommPass.

De genomineerden in de categorie Media Brand of the Year, dat mediamerken erkent die zich onderscheiden door hun relatie met publiek en adverteerders, zijn De Tijd, Sabato en RTL Play.

CommPass heeft een nieuwe categorie gecreëerd om adverteerders, zowel merken als bedrijven, te belonen die het afgelopen jaar uitstekende en opgemerkte reclamecampagnes in de media hebben gehad. De jury heeft de volgende genomineerden gekozen:

Voor de nieuwe award Best Long Term Media Strategy zijn de genomineerden:

In de nieuwe categorie Media Sustainability, geïntroduceerd door Steven De Deyne in nauw overleg met CommPass met als doel de inspanningen en investeringen van de verschillende spelers in onze sector om bij te dragen tot een meer duurzame economie en marketing te eren, nomineerde de jury 5 dossiers:

Alle winnaars van Gold, Silver en Bronze worden op 16 juni bekendgemaakt in Auditorium 2000 in Brussels Expo. Om deze ceremonie bij te wonen, moet u zich registreren op de site van CommPass.

Hieronder vindt u de volledige lijst met de genomineerden in elke categorie.