Laden Evenementen

WE MEDIA: Bpost Seminar

10:00 - 12:00
FacebookTwitterLinkedIn

Belga en Bpost: boeiende seminars exclusief voor WE MEDIA-leden 

Omdat wij onze leden een forum aanbieden waar we formeel en informeel van gedachten wisselen over onze uitdagingen en gemeenschappelijke kansen, waar uitgevers en mediaprofessionals elkaar ontmoeten, waar we gemeenschappelijke standpunten innemen, waar we info en best practices uitwisselen over onze sector, organiseren we twee online seminars.

Bpost

De veranderingen bij Bpost gaan aan een razend tempo. Tijd om onze leden te informeren over de stand van zaken, de verkoopcijfers en de distributie.

  • Losse verkoop. UBIWAY/AMP is al meer dan 100 jaar het kenniscentrum op het gebied van Distributie van dagbladen & magazines bestemd voor de losse verkoop in België. UBIWAY/AMP is de partner voor de uitgevers. Wat zijn de huidige tendensen in de markt en hoe kan AMP helpen om het leesbereik van de magazines te maximaliseren?
  • Distributie: De volumes van de papieren kranten & tijdschriften staan onder druk terwijl de kosten blijven stijgen. Bpost zal zijn operationeel model aanpassen. Door maximaal in te zetten op een efficiënte werking wil Bpost de distributie op langere termijn garanderen.

Dit tweetalig seminarie is exclusief voor leden van WE MEDIA. Deadline om in te schrijven is vrijdag 30 april.

Meer informatie over het Belga-seminarie vindt u hier.