Laden Evenementen

UPP infosessie: Hoe ontdekken mediaplanners en adverteerders mijn magazine of website?

12:30 - 16:00
FacebookTwitterLinkedIn

Wist u dat u als uitgever gratis uw magazine of website kan voorstellen aan alle mediaplanners in België?

 

U wordt onvermijdelijk geconfronteerd met de vraag: Hoe krijg ik mijn titel onder de aandacht van mediaplanners en adverteerders? Hoe weten ze dat ik er ben? Hoe gaan ze te werk?  Welke selectiecriteria worden gehanteerd? Welke tools hanteren ze? Welke info over mijn titel is absoluut noodzakelijk? Waar moet ik rekening mee houden bij het opstellen van een advertentietariefkaart?

 

Deze infosessie laat u kennismaken met de mediadatabase van MediaSpecs. Het is een unieke tool welke gebruikt wordt door alle mediaplanners en veel adverteerders.

 

In het eerste gedeelte van de infosessie krijgt u een overzicht van het complexe medialandschap: wie zijn de spelers (uitgevers, regies, mediabureaus, …) en wie doet wat? Daarnaast maakt u kennis met MediaSpecs: welke zijn de gebruiksmogelijkheden en hoe vragen de mediaplanners hun info op in deze mediadatabase?

 

In het tweede deel van de infosessie wordt nader ingegaan op de advertentietariefkaart. Iedereen kan wel een tariefkaart maken, maar staat alle noodzakelijke info er wel op? Hier wordt uit de doeken gedaan hoe u een goede advertentietariefkaart maakt, do`s & don`ts, tips & trics.

 

Uw magazine of website staat nog niet in MediaSpecs? Registreer uw titel gratis in de mediadatabase en stel hem voor aan alle mediaplanners in België!

 

Waar? Bij Corelio (A. Gossetlaan 30 1702 Groot-Bijgaarden, klik hier voor wegbeschrijving).

 

Wanneer? Dinsdag 30 september van 12u30 tem 16u (u wordt `s middags ontvangen met een broodjesmaaltijd en we sluiten af vóór de files).

 

Programma?

12u30 – 13u15: broodjesmaaltijd

13u15 – 14u30: infosessie deel 1: Het complexe medialandschap

14u30 – 15u00: koffiepauze

15u00 – 16u00: infosessie deel 2: Opmaak van tarieffiche en mediakit, do`s en don`ts

 

Spreker? Bart Kuypers (oprichter en zaakvoerder van MediaSpecs).

 

Deelnameprijs? Gratis voor UPP-leden en 50 euro voor niet-leden.

 

Inschrijvingen? Stuur een mail naar info@upp.be met als onderwerp “Infosessie: Hoe ontdekken mediaplanners en adverteerders mijn magazinetitel/site?”. Vermeld ook uw naam, functie, bedrijf en telefoonnummer.

Bent u UPP lid? We bevestigen u per mail uw inschrijving.

Bent u geen lid? We sturen u per mail de betalingsmodaliteiten. Na ontvangst van de betaling bent u definitief ingeschreven.