Laden Evenementen

UBA Book It (Zot van A door Harry Demey)

08:00 - 09:00
FacebookTwitterLinkedIn

Elke week komt er wel een nieuw, interessant boek uit over marketing en communicatie. Maar weinigen hebben de tijd om nog echt te lezen. Daarom nodigen we de auteur van een zorgvuldig geselecteerd boek uit om te komen vertellen over zijn/haar boek. En dat alles in maximaal 1 uur tijd, bij het ontbijt.

 

Deelnameprijs is 50€ (excl. BTW) en u krijgt daarvoor:

•    een korte boekbespreking door de auteur

•    een ontbijt

•    netwerkmogelijkheden met adverteerders

•    het boek mee naar huis

 

Op donderdag 24 april van 8 tot 9u bij UBA (Gebouw D.E. Master Blenders in Strombeek) vertelt Harry Demey over zijn nieuwe boek. Achteraf is er tijd om vragen te stellen en om het boek te laten tekenen door de auteur.

 

Zot van A vertelt het volledige verhaal van 10 jaar stadscommunicatie in Antwerpen. Over hoe de stralende A een positieve en merkbare bijdrage heeft geleverd aan een project van inclusie en samenhorigheid.? De campagne maakte Antwerpenaren fier op hun stad en kreeg weerklank tot ver buiten onze landsgrenzen.?? Dit boek neemt je mee achter de coulissen, in de wereld van de opdrachtgever en van het bureau dat deze campagne uitwerkte.? Een vakboek dat ook een tijdsgeest van positief denken over en bouwen aan Antwerpen beschrijft.

 

Harry Demey vertelt over zijn boek in het Nederlands. Deelnemers kunnen vragen stellen in hun eigen taal.

 

Info en inschrijvingen hier.