Laden Evenementen

The Sales Summit

08:30 - 19:30
FacebookTwitterLinkedIn

Na de Social Media Day vorig jaar in Antwerpen kondigden Rien van den Bosch en Rik Lagey aan dat ze met een nieuw concept zouden komen. Vandaag is hiervan de naam bekendgemaakt: The Sales Summit.

 

In ons land zijn er veel sales trainingen en opleidingen, maar tot nu toe is er nog slechts weinig verteld over hoe digitaal de sales activiteiten kan helpen. Tijd dus voor de eerste editie van The Sales Summit.

 

Welke tools kunnen de salescycle verkorten en het salesproces optimaliseren? Hoe kan je aan lead generation doen via een LinkedIn game? Waar en wanneer inzetten op social selling? Hoe kan sales en marketing de samenwerking binnen een bedrijf verbeteren?

 

Dit zijn maar enkele vragen die zullen beantwoord worden en je als salesprofessional of als marketer een inzicht zullen geven in “The new way of selling”. Het evenement, dat plaatsvindt in Antwerpen, geeft je een overzicht van de vier pijlers die je anno 2015 nodig hebt: knowledge, tools, devices en skills.

 

Kortom, een dag voor de salesprofessional met een gezonde interesse in marketing en voor de marketer met een gezonde interesse in sales.

 

Ontdek het volledige programma op www.thesalessummit.be.

 

The Sales Summit