Laden Evenementen

STIMA: Engage4Result Café over privacy en marketing

18:00
FacebookTwitterLinkedIn

Data protection & social media policy, twee actuele thema’s die u best op de voet volgt. Niet alleen omwille van de wettelijke verplichtingen, maar meer nog om het respect, vertrouwen en daardoor engagement van je klanten te verdienen.

 

Gerrit Vandendriessche, vennoot en advocaat bij ALTIUS, geeft de huidige en komende status over data protection en cookie wetgeving en staat stil bij nieuwe evoluties zoals Do Not Track (DNT) en Internet of Things.

 

Mic Adam, Social Media Policy Creator – Vanguard Leadership, vertrekt vanuit de gebruikersvoorwaarden van de social media platformen en apps. om te wijzen op eventuele privacy items. Wat kan en mag met social data, met monitoring van social information, en de nood om een goede social media policy op te stellen. Zowel standpunt van het bedrijf, gebruiker als social media platform worden belicht.

 

Claudine Knop, Data Strategist bij BBDO Data, bespreekt een aantal cases waar transparantie in privacy settings en data strategie leiden tot een krachtige band tussen consument en adverteerder met finaal een positieve ROI tot gevolg. Ook initiatieven waarbij de consument mee aan de tekentafel zit wat data beleid betreft passeren de revue.

 

En natuurlijk ronden we de sessie af met een interactief luik. We beloven u dat uw kennis en visie rond data privacy en social policy een boost zal krijgen.

 

Alle informatie hier.