Laden Evenementen

STIMA Brandcafé: Branding & Packaging

16:00 - 20:00
FacebookTwitterLinkedIn

De rol van verpakking wordt, jammer genoeg, vandaag nog al te vaak onderschat als doorslaggevende succesfactor voor een merk. We eten met onze ogen en de kleren maken de man. Verpakking maakt dus deel uit van de beleving en de perceptie.

 

Grote merken beseffen dit meer en meer, en toch merken we ook dat het besef en de kennis bij product owners en marketers nog vaak veel te laag is.

 

Vandaag kan zeer veel, maar weten we dat wel? Hoe zwaar is de impact van verpakking op de keuze van een consument? Kun je verkoop stimuleren door de juiste verpakking? Is verpakking een noodzakelijk kwaad of een verleidende visualisatie van uw merkidentiteit?

 

Allemaal vragen waar we u tijdens dit uniek seminarie een antwoord willen geven. Alles vindt plaats bij Xeikon, dat in die week hun eigen Café rond Packaging Innovations organiseert, waardoor u ook nog extra partners en verwerkers kunt ontmoeten uit deze sector. Door dit STIMA Brandcafé kunnen wij de Belgische marketers exclusief een kijkje laten nemen achter de schermen van de digitale printtechnologie en dus de machines van dichtbij bekijken. Binnenkort kondigen we onze sprekerslijst aan, bestaande uit specialisten binnen het verpakkingsdomein en succesvolle cases.

 

Reserveer nu al je plaats voor het STIMA BrandCafé en start dit seminarie met een bezoek aan het Xeikon Café Packaging Innovations.

 

Bovendien maak jij deel uit van het antwoord, en jouw vraag of opmerking kan een interessante wending geven aan onze cafédiscussie. Wie erbij is geniet van een avond vol wijsheden, heerlijke hapjes, boeiende contacten en bovendien een stevige brok food for thought.

 

Programma:

14.00 Gratis bezoek aan het Xeikon Café Packaging Innovations

16.00 STIMA BrandCafé XL

18.30 Café & netwerking met buffet

20.00 Einde

 

Locatie: Xeikon (Duwijckstraat 17 in Lier).

 

Alle info op STIMA.be.