Laden Evenementen

RetailDay

09:00
FacebookTwitterLinkedIn

Op 25 september organiseert RetailDetail, in samenwerking met professor Gino Van Ossel van de Vlerick Business School, voor het eerst de RetailDay. Dit is een nieuw internationaal marketing- en communicatie-evenement waar netwerken, interactief bijleren en gedachten uitwisselen onder marketeers en retailers centraal staat.

 

De retailsector heeft er een moeilijke periode op zitten. Iedereen snakt naar betere tijden met rendabele groei als ultiem doel. Toch zijn ook tijdens die lastige jaren een aantal bedrijven blijven groeien. Wat is hun geheim? Wat hebben ze gemeenschappelijk? Hoe bereiken ze de nieuwe consument en hoe moeten bedrijven zich gaan marketen?

 

Met reeds bevestigde sprekers als Ward Van Duffe (VP bij Lego Europe), Philip Mountford (CEO van Hünkemoller), Kris Hoet (Head of Digital bij Duval Guillaume), Roland Kahn (CEO van Cool Cat) en Marcus Spurell (SVP Digital bij Delhaize Group) belooft de eerste editie van de RetailDay alvast een brede, innovatieve en gevarieerde waaier aan ‘best cases` te bieden.

 

De RetailDay gaat door op donderdag 25 september in Kinepolis Antwerpen (Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen). Deelname bedraagt € 375 excl. 21% BTW. Klik hier voor meer info en inschrijvingen.