Laden Evenementen

Made in Antwerpen Live: de marketingeditie

13:00 - 22:00
FacebookTwitterLinkedIn

Made in Antwerpen, het online nieuwsplatform van Mediahuis dat schrijft over Antwerpse bedrijven, organiseert dit jaar het evenement “Made in Antwerpen Live”.

 

Op woensdag 3 juni brengt het B2B-nieuwsmerk Antwerpse ondernemers, CEO`s en managers bij elkaar om samen een kijk te nemen op de marketing van vandaag. Het evenement begint met een marketingcongres waar sprekers zoals Coolblue, Port of Antwerp en een internationale keynote speaker van Antwerp Management School hun marketingstrategie uit de doeken doen. Na het congres kunnen de sprekers en de bezoekers netwerken tijdens de walking dinner geïnspireerd op de Antwerpse keuken.

 

“Wij brengen Antwerpse ondernemers live bij elkaar”, zegt Dominique de Pesseroy, Market Manager bij Made in. “Het geeft hen de mogelijkheid om van elkaar te leren, hun netwerk te vergroten en samen sterk te staan. Dit zoals ons platform, maar dan in levende lijve. We kozen het topic ‘marketing` omdat we merken dat het interessant is voor ondernemers om te kijken hoe anderen aan marketing doen en hoe ze deze informatie kunnen gebruiken in hun eigen strategie.”

 

Het evenement gaat door in De Shop op het Eilandje in Antwerpen, de plek waar vroeger de scheepsherstellers konden gaan “shoppen” voor een job.

 

Inschrijven voor Made in Antwerpen Live kan hier.