Een evenement bekendmaken? Laat het ons weten.

Laden Evenementen
09:00 - 18:00

La Presse au Futur

In Frankrijk betekent La Presse au Futur de hoogmis waarop alle uitgevers samenkomen. Het is de ideale plaats om de besluitvormers van de pers te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen.

Lees meer
16:30 - 18:30

BMMA Workshop: Prompts & Image in AI

Deze twee uur durende workshop is niet zomaar een seminarie. U krijgt er de kans om te leren hoe u AI gebruikt om beelden te genereren voor uw marketingcampagnes.

Lees meer
08:00 - 18:00

BAM Marketing Congress

The BAM Marketing Congress is your annual meet-up with professionals passionate about marketing. The 42nd edition takes place on 7 and 8 December at Brussels Gate.

Lees meer
09:00 - 10:00

VIA Webinar: Video Observer

Nadat RTL in september een nieuwe editie van de Video Observer presenteerde, nam VIA het initiatief om ook het complement voor het Noorden te realiseren. Daarmee verkrijgen we opnieuw een nationaal beeld van deze studie.

Lees meer
11:30 - 18:00

UBA Xmas Lunch

Bekend als topevenement van de communicatiewereld in België. Brengt professionals, adverteerders en andere spelers uit de mediawereld samen. Tijdens een feestelijke lunch ontmoet u collega's en kan er uitgebreid bijgepraat worden.

Lees meer
09:00 - 17:00

Roularta – Masterclasses Sustainable Communication

Onder het motto 'Walk the talk, talk the walk’ verwelkomt de tweedaagse opleiding op 30 januari en 1 februari marketing-, media- en communicatieprofessionals die actief zijn in of willen starten met duurzaamheidscommunicatie.

Lees meer