Een activiteit bekendmaken? Laat het ons weten.

Geen artikels gevonden.

Laden Evenementen
08:00 - 10:30

PUB Breakfast Session: Drive-to-Store (Vanksen)

Online shopping, levering aan huis en andere technische en digitale middelen bleken essentieel tijdens deze gezondheidscrisis. Maar worden zij ook de norm? Over die vraag zullen Jérémy Bastin en Mathieu Bidenbach (Vanksen) het hoofd buigen.

Meer weten
09:00 - 12:00

CommPass: Workshop CIM Crossmedia Study (Online)

Het CIM heeft onlangs een studie gepubliceerd die voor verschillende economische sectoren de doelgroepen en touchpoints in één analyse samenbrengt. Voor een aantal mensen in de markt is dit geheel nieuw. Daarom richt CommPass deze workshop in.

Meer weten
09:30 - 17:00

Belga: Mediatraining

Tijdens deze workshop van Belga krijgen deelnemers een intensieve training met het oog op een mogelijke confrontatie met de media.

Meer weten
12:30 - 13:15

BAM LEG Webinar: Charlotte De Raef

Elke maand zal een van de vier partners uit de BAM Legal Expert Group (LEG) een webinar presenteren van 30 minuten, gelinkt aan een juridisch onderwerp binnen Marketing. Deze maand zal Charlotte De Raef, Associate bij KOAN, de webinar presenteren.

Meer weten
12:30 - 17:30

The 5th Conference on MarTech

The second (and digital) edition of this international gathering for CMOs and marketing professionals that want to reboot their sales and marketing and decode the data landscape.

Meer weten
09:00 - 12:30

CommPass Masterclass Online: Voice

Radio en audio digitaliseren en bieden een groot bereik, maar ook selectiviteit. Maar hoe werkt dat voor merken? Deze sessie met Steve Van den Audenaerde (DPG Media) wil merken een stem geven en een verhaal laten vertellen.

Meer weten