Laden Evenementen

GRP Media Session: Devils, media & advertisers

17:00 - 19:00
FacebookTwitterLinkedIn

De Rode Duivels gaan naar Brazilië. En in hun koffer nemen ze mee: miljoenen touchpoints, merchandising, sponsoring en campagnes.

 

Nooit heeft een sportevent zoveel media-aandacht gekregen, nooit heeft een Belgisch nationaal elftal zoveel enthousiaste volgers gehad. We willen vlak voor het begin van ‘s werelds grootste evenement een pronostiek opstellen over de goede tactiek en de scores van media en adverteerders.

 

Frederik Cuyvers (Account Manager van de Belgische Voetbalbond bij Boondoggle) komt de kracht van het merk “Rode Duivels” nog eens toelichten.

 

Sandrine Penninckx (RMB) en Pierre Dubois (RTBF) doen hun taktiek uit de doeken. Hoe zullen de verschillende merken van de RTBF de 64 wedstrijden van de Wereldbeker crossmediaal in beeld brengen? En met welke middelen wordt de globale impact gemeten? Zal dit tornooi een voorsmaakje geven van de multi-platform TV van morgen?

 

Vervolgens zal Guy Fransen (sporthoofdredacteur bij Mediahuis) spreken over het DNA van een sportredactie anno 2014. Guy zal ook een heel recente Wereldbeker case toelichten: een samenwerking waarbij adverteerder en redactie samen een boeiend sportverhaal schrijven.

 

Vanaf 17u wordt u koffie aangeboden en de uiteenzettingen beginnen om 17u30 stipt.

 

Locatie: Diamant Building – Conderence & Business Centre – Reyerslaan 80 in 1030 Brussel.

 

Inschrijven kan hier.